Szőlősben bukkantak rá

Kutya vitte haza a koponyacsontot - megtalálták a testet is

Megtalálták szombaton azt a holttestet, aminek koponyacsontját egy héttel korábban egy szekszárdi ember kutyája vitt haza.

2012.09.16 09:12HavariaPress

Szeptember 8-án tett bejelentést a rendőrségen egy szekszárdi ember, hogy kutyája egy koponyacsontot vitt haza. A vizsgálatok szerint a csont egy idős emberé lehetett. Szombaton fél 1 körül, egy szekszárdi szőlős közelében találtak egy holttestet. Az igazságügyi orvos szakértő elsődleges véleménye szerint a koponyacsont a holttesthez tartozik. Az elhunyt egy hajléktalan férfi volt. A rendőrség a helyszíni szemle során az idegenkezűséget kizárta, a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.