Egy nagyáruház biztonsági őrére is rátámadt

Késsel felfegyverkezve lopott egy férfi Székesfehérváron

Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult büntetőeljárás egy 35 éves fehérvári férfivel szemben, aki szerda éjszaka késsel támadt egy nagyáruház biztonsági őrére, miután lopáson érték.

2012.09.06 14:51MTI

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője Németh-Kész Mónika közölte: az elkövető társával ment be az üzletbe, ahonnan megpróbáltak fizetés nélkül szeszes italt kivinni. A biztonsági őr észrevette az esetet és feltartóztatta őket. Ekkor egyikük elővett egy kést, és az őrre fogta, aki kikísérte őket a boltból, majd segítséget kért kollégáitól. A férfi a bolt előtt tovább fenyegetőzött a késsel, ezért az őr gázsprayvel ráfújt.

Az elkövető kerékpárral elmenekült, de a kiérkező járőrök a közelben elfogták.

Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Társát még keresik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.