Az öt férfi hamis bankókkal próbáltak fizetni

Pénzhamisítókat fogtak el a rendőrök Szabolcsban

Elfogta a rendőrség azt az öt férfit, akik hamis bankjegyekkel fizettek, illetve próbáltak fizetni több szabolcsi vendéglátóhelyen.

2012.08.31 16:12MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője Tamásné Berki Bianka elmondta: a baktalórántházi, leveleki és nyírgyulaji lakhelyű gyanúsítottak számítástechnikai eszközökkel előállított 2 000, 5 000 és 10 000 forintos hamis bankókkal próbáltak fizetni presszókban és kisboltokban.

A feltehetően bankjegyek előállításához szükséges informatikai eszközöket a rendőrök lefoglalták, a gyanúsítottak ellen pénzhamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Azt, hogy pontosan mennyi pénzt gyártottak és hoztak forgalomba, szakértők bevonásával vizsgálják - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.