Augusztus 20.

Nem volt szükség tűzoltói beavatkozásra

Rendben lezajlott az idei augusztus 20-i tűzijáték, tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség.

2012.08.20 23:26MTI

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője, Hajdu Márton elmondta: információk szerint egy ember megsérült a Margit híd budai hídfőjénél, őt a mentők ellátták.

A hétfő esti tűzijáték volt az államalapítási ünnepség záróeseménye. A pesti és a budai rakpartokról több százezer ember kísérte figyelemmel a fényparádét, majd annak befejeztével gyalogosan indultak hazafelé, teljesen megtöltve a Dunához vezető főbb utakat, de sokan ültek le a vendéglátóhelyek teraszain is - tapasztalta az MTI tudósítója.

Hajdu Márton az MTI-nek hétfő este korábban elmondta: nyolcvan tűzoltó egy tűzoltóhajóval, három motoros csónakkal és tizenhét egyéb járművel állt készültségben a tűzijáték miatt, de külön egységek védték az Országházat is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.