A harmadikról ugrott ki

Lábát törte meneküléskor a monori késelő - Fehérváron kapták el

Egy székesfehérvári lakásban fogták el a rendőrök azt a férfit, aki kedden reggel megszurkálta volt barátnőjét Monoron. A gyanúsított a harmadik emeleti ablakon keresztül próbált elmenekülni a rendőrük elől: lezuhant, s kitörte a lábát.

2012.08.15 18:20HavariaPress

Szerdán délután jelentek meg a rendőrök a keresett férfi feltételezett tartózkodási helyén, egy székesfehérvári lakásnál. A 31 éves, emberölés kísérletével gyanúsított férfi megpróbált elmenekülni a rendőrök elől: a harmadik emeleti lakás ablakához lépett, majd leugrott. Az esés következtében súlyosan megsérült, lábtörést szenvedett. A rendőrök a kórházban vették őrizetbe a férfit.

A budapesti férfi kedden reggel támadta meg volt barátnőjét egy monori családi háznál. Késekkel megszurkálta a 18 éves lányt, s csak akkor menekült el, mikor az egyik szomszéd az áldozat védelmére kelt. A megkéselt lány súlyos sérülésekkel került kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.