Az értékük eléri a másfél millió forintot

Elloptak hétszáz libát egy keceli telepről

Eltűnt mintegy hétszáz, tömésre tartott liba ismeretlen körülmények között egy keceli állattartótelep egyik óljából.

2012.08.14 15:28MTI

Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint az esetre az állatok elszállítása közben derült fény, miután a bértömésre kiadott szárnyasokból a kelleténél mintegy hétszázzal kevesebbet találtak az épületben.

Jelezte: a tulajdonos hétfőn jelentette az állatok eltűnését a rendőrségen. Az ügyben lopás gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozás eddigi adatai szerint az ismeretlen tettesek az elmúlt szűk két hétben, eddig tisztázatlan módszerrel jutottak be a körbekerített telepre és vitték el onnan az egyenként mintegy 3,5 kilogrammos libákat.

Az elsődleges becslések szerint a jószágok összértéke eléri a másfél millió forintot - tette hozzá a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.