Bukósisak nélkül hajtott a kerítésnek

Szörnyethalt egy motoros Monorierdőn

Szörnyethalt egy 49 éves férfi pénteken este Monorierdőn, mikor motorjával egy betonból készült kerítésnek hajtott. A motoros nem viselt bukósisakot.

2012.08.04 09:30HavariaPress

A baleset pénteken késő este történt a Pest megyei község Szabadság útján. A 49 éves helybeli férfi segédmotor-kerékpárral közlekedett, elvesztette uralmát járműve felett, letért az útról, s egy betonkerítésnek ütközött. A bukósisakot nem viselő motoros olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.