Tanú látott egy párt

Bándy Kata és gyilkosa együtt sétált?

Nincs gyanúsítottjelöltje a baranyai rendőrségnek a szerdán holtan talált pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata meggyilkolása ügyében.

2012.07.13 08:28Havariapress/ Magyar Hírlap

Teljes a hírzárlat a szerdán Pécsen, a Délibáb utcában, egy bokros területen holtan talált Bándy Kata ügyében. A Magyar Hírlap lap úgy tudja, hogy a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egyelőre sötétben tapogatóznak. A rendőrök házról házra járnak, hogy a közelben lakóktól információkat szerezzenek. A nagy meleg miatt ugyanis sok helyen volt nyitva az ablak éjszaka is, így akadhat olyan tanú, aki hallhatott vagy láthatott olyat, aminek köze lehet a gyilkossághoz.

A rendőrök találtak egy tanút, aki a Délibáb utcához közel, éjjel két óra körül látott egy sétáló párt. A férfiról és a nőről személyleírást is adott, utóbbi hasonlít is Bándy Katához, így nem kizárt, valaki látta a gyilkost az áldozatával. Ha ez így van, akkor nem zárható ki, hogy ismerték egymást. A rendőrök elemezték a térfigyelő kamera felvételeit is, de azon nem találtak érdemi információt. Jól látható a felvételen a fiatal lány, amint egyedül megy az utcán, majd kimegy a képből.

A boncolás eredménye ma lesz kész, így valószínűleg pontosan lehet majd tudni a halál okát, az idejét, talán a helyszínét is, illetve azt, hogy a lányt megerőszakolták-e. Sajtóértesülések szerint Bándy Katát megfojtották, illetve megerőszakolták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.