Máshol végezhettek a fiatallal

Elhurcolták a pszichológusnőt - a holttestét csak kidobták a bokrok közé

Feltehetően nem megtalálásának helyszínén gyilkolták meg azt a 25 éves, rendőrségi pszichológusként dolgozó nőt, akinek holttestére szerdán délután találtak rá otthonának közelében, a pécsi Délibáb utcában. A gyilkos magával vihette a vasárnapi eltűnése óta keresett nőt, majd - miután végzett vele - kidobta otthonának közelében, egy bokros részen

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.07.12 10:23HavariaPress

Bándy Kata holttestét szerdán délután találta meg egy járókelő a pécsi Délibáb utcában, egy bokros területen. A halotti szemle során bizonyossá vált, hogy a fiatal nőt meggyilkolták. A rendőrségi pszichológusként dolgozó nőt vasárnapra virradó éjjel, 2 óra körül látták utoljára, mikor elindult haza egy Nagy Jenő utcai sörözőből.

A 25 éves nőt feltehetően magával vitte gyilkosa, majd élettelen testét kidobta a bokros részen. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon külön nyomozócsoport dolgozik a gyilkossági ügyön. A nyomozás elősegítése érdekében egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel az országos rendőrfőkapitány. A nyomozók várják mindazoknak a jelentkezését, akik az elkövető személyével, illetve a gyilkossággal kapcsolatban bármiféle információval rendelkeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.