Pakisztániakat vitt volna Olaszországba

Elfogtak egy román embercsempészt Zalában

Elfogtak az M7-es autópálya zalai szakaszán egy román állampolgárt, aki pakisztániakat akart Olaszországba átcsempészni.

2012.07.11 13:23MTI

Az autópálya-alosztály járőrei az M7-es autópálya zalakomári pihenőhelyénél ellenőriztek egy francia rendszámú kisteherautót, amelynek a rakterében kilenc, úti okmánnyal nem rendelkező embert találtak. A román sofőr elismerte, hogy a magukat pakisztáni állampolgárnak valló utasokat a szerb határ közelében vette fel, és Olaszországba szállította volna őket. A román férfit embercsempészés miatt őrizetbe vették, majd a rendőrség kezdeményezésére a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását. A pakisztáni állampolgárokat kiutasítást előkészítő őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.