Kiskorú veszélyeztetésével is gyanúsítják

Gyermekkorú társával tört be boltokba egy férfi Szabolcsban

Betöréses lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek hétfőn egy 58 éves őri férfit, aki gyermekkorú társával együtt több üzletbe tört be Vaján.

2012.07.10 11:30MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője Fedor Rita elmondta: a rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy múlt csütörtök éjjel, szintén őri, gyermekkorú társával két boltból dohányárut és gázpalackokat tulajdonítottak el.

A betörő emellett két másik üzlet ajtaját is megkísérelte felfeszíteni, de nem járt sikerrel.

A vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt már többször büntetett gyanúsított beismerő vallomást tett.

Az őrizetbe vett férfit - mivel tettét egy gyerekkel közösen követte el - a betöréses lopások mellett kiskorú veszélyeztetésével is gyanúsítja a rendőrség - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.