Nyomoz a rendőrség

Képpel! Csecsemő-csontok vannak a megtalált sporttáskában

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya keresi a sporttáska tulajdonosát - illetve az újszülött édesanyját.

2012.06.21 11:38ma.hu

2012. április 16-án a 82-es főút mellett, Gyulafirátót és Eplény között egy sporttáskában (képen) ismeretlen eredetű csontokat találtak az erdőtisztítás során. Az eljárásba bevont orvosszakértő véleménye szerint a talált csontok egy újszülött körülbelül 1-3 évvel ezelőttről fennmaradt maradványai.

A rendőrség olyan nőt keres, akinek az elmúlt 1-4 évben a várandósságot követően gyermeke születhetett, azonban a szülés időpontja után csecsemő az anya környezetébe nem került, illetőleg az elhalt csecsemő kilétével, vagy az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik.

Veszprém MRFK

Akinek van ilyen személy a környezetében, hívja a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályát a 88/428-022 hívószámú telefonon - tájékoztatta a ma.hu-t Kómár Viktória sajtóreferens

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.