Senki sem sérült

Nem indult újra a motor: lezuhant a sárkányrepülő

Lezuhant egy motoros sárkányrepülő, vasárnap délután, Somogy megyében, a kaposújlaki repülőtéren. Személyi sérülés nem történt.

2012.06.10 14:06HavariaPress

Egy ejtőernyőst vitt fel a motoros sárkányrepülő pilótája, vasárnap délután, a kaposújlaki repülőtérről, majd 500 méter magasan leállította a motort, hogy az ejtőernyős kiugorhasson. Ezután azonban nem sikerült újraindítania a gépet. A pilóta a mentőernyővel kiugrott és sikeresen földet ért, így a balesetben személyi sérülés nem történt, de a gép összetört. A pilóta ötszáz méteres magasságból kiugrott a gépből, s mentőernyőjének köszönhetően sértetlenül földet ért. A rendőrség légi közlekedés veszélyeztetése miatt indított eljárást az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.