Égési sérülések miatt kerültek kórházba

Véletlen vagy direkt? Forró víz ömlött a kislányokra

Égési sérülésekkel szállítottak kórházba egy testvérpárt Gödöllőről szombat délután - erősítette meg a mentők sajtóügyeletese.

2012.05.19 19:28MTI

Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese annyit mondott, hogy egy egyéves kislány könnyebb, hároméves lánytestvére súlyosabb égési sérüléseket szenvedett, mindkettejüket a fővárosi Bethesda kórházba vitték.

Az MTI úgy tudja, hogy a gyerekeket leforrázták, de hogy háztartási baleset vagy más ok áll-e a háttérben, az egyelőre nem derült ki.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint háztartási balesetről lehet szó, mivel hozzájuk nem érkezett az esetről bejelentés.

Mindenesetre a rendőrség is vizsgálódik a gödöllői baleset ügyében. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Kovács Viktória elmondta: eddigi adataik szerint az anya a levestésztát főzte, amikor véletlenül leverte az edényt. A forró víz az egyéves és a hároméves lányára, továbbá az anya lábára ömlött, és információik szerint a gyerekek másodfokú égési sérülést szenvedtek. A rendőrség azt vizsgálja, hogy történt-e bűncselekmény - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.