Lakhatatlanná vált az épület

Ketten sérültek meg a kiégett dudari házban

Eloltották a tüzet, de még tart a vizsgálat abban a dudari házban, amely szombat hajnalban kapott lángra.

2012.05.19 09:11MTI

Dudaron, a Hunyadi utcában a kora hajnali órákban egy családi ház tetőszerkezete és lakórésze gyulladt meg; az esetről a szomszédok értesítették a tűzoltókat - idézte fel Jakab Tamás tűzvizsgáló.
   
Mire a pétfürdői és zirci tűzoltók a helyszínre értek, a házban élő házaspár elhagyta az égő épületet, de egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett, így a  veszprémi kórházba szállították őket - tette hozzá.
   
A ház lakhatatlanná vált; a házaspárt tudomása szerint rokonok fogadják majd be, ha a kórházból hazatérhetnek - mondta a tűzvizsgáló, aki még nem végzett a helyszíni szemlével.
   
Dávid Gyula főorvos, a veszprémi Csolnoky Ferenc kórház sürgősségi osztályának ügyeletes orvosa arról tájékoztatott, hogy a dudari házaspár állapota stabil, reményeik szerint rövid időn belül hazabocsáthatják őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.