Két ember megsérült

Gázrobbanás Komlón

Két ember megsérült egy komlói társasház második emeleti lakásában történt gázrobbanásban.

2012.05.18 14:18MTI

Bacher Csaba, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a város egyik, Petőfi téri többszintes lakóépületének második emeleti lakásában történt a robbanás, két ember sérült meg. A katasztrófavédelem munkatársai már átadták őket a mentőknek. Állapotukról egyelőre nem adott információt a mentőszolgálat.    

A szóvivő hozzátette: jelenleg a Komlói Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárműfecskendője és vízszállítója, valamint a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveleti szolgálata dolgozik az egyik helyi benzinkút közvetlen szomszédságában álló épületnél.    

Varga Ivett, az E.ON Hungária Zrt. kommunikációs munkatársa elmondta: az épületben vezetékes gázszolgáltatás működött, de a lakásba nem volt bekötve a rendszer, így minden valószínűség szerint egy gázpalack robbant fel.    

Polics József, Komló fideszes polgármestere azt mondta, az épületet kiürítették, jelenleg egy statikus tart a helyszínre, hogy megvizsgálja, mennyire károsodott a ház szerkezete. Ha nincs nagyobb probléma, a késő délutáni órákban visszamehetnek otthonukba a lakók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.