Buszbérletet tessék!

Ellopta az autóstáskát, de megdöbben, ha kinyitja

Minden bizonnyal maga a tolvaj sem gondolta volna, hogy mit is rejt valójában az általa kiszemelt autóstáska. A lopással nem járt túl jól.

2012.05.18 08:31ma.hu

Egy kecskeméti telephelyen álló lezáratlan autóbuszból lopott el a tolvaj egy autós táskát.

A kisméretű tárolóeszköz azonban nem a szokásos zsákmányt rejtette (készpénz, vagy a feketepiacon sokat érő személyt igazoló okiratok) - benne ugyanis 900 ezer forint értékű buszbérletet talált a csalódott rabló.

A bűncselekmény csütörtök reggel történt, a Kecskeméti Rendőrkapitányság már vizsgálja a lopás körülményeit - tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Dr. Nyíkos Tamás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.