Lapáttal, vasvillával és partvissal hadonászott

Munkaeszközökkel fenyegetőzött a részeg férfi

Vasárnap este Seregélyes-Szőlőhegyen intézkedett egy szolgálaton kívüli rendőr és egy fegyőr egy 23 éves ittas agresszív férfivel szemben, aki először egy lapáttal, majd később egy vasvillával, végül egy partvisnyéllel fenyegette az egyik családot.

2012.05.07 11:17ma.hu

 
Az incidens előzménye az volt, hogy a közelében lakó egyik házaspár 41 éves perkátai fia őt a helyi kocsma előtt megverte. Mivel ez őt nagyon feldühítette, ezért vett magához először egy lapátot, amivel a férfi szüleinek házához ment, ahol kiabált és fenyegetőzött, de tettlegességre nem került sor, mert a közelben tartózkodott a Székesfehérvári Rendőrkapitányság egyik szolgálaton kívüli járőre, illetve egy fegyőr, akik felfigyeltek a hangoskodásra és a férfi kezéből kivették a lapátot.

A házban lakó 63 éves asszony ekkor ment ki az utcára, ahol a férfi azt kiabálta, hogy agyonveri. Miután hazament, egy vasvillát vett magához és azzal tért vissza. Miután a rendőr és a bv-s ezt is kivette a kezéből, otthon egy partvisnyelet vett magához és azzal fenyegetőzve futott vissza a ház felé. Mivel a két tiszthelyettes még ekkor is a közelben volt, a férfit testi kényszer alkalmazásával a földre vitték, majd a rendőrség értesítését követően visszatartották a helyszínen.

Garázdaság elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, melynek során a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte.

A férfi szabadlábon védekezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.