Őrizetben a brutális páros

Bottal követelték a tartozást

Önbíráskodással gyanúsítják, s őrizetbe vették a rendőrök azt a nőt és társát, akik erőszakkal próbálták behajtani tartozásukat egy családtól Ópályiban.

2012.05.04 16:10HavariaPress

Csütörtökön vették őrizetbe a rendőrök a 36 éves nőt és társát, egy 40 éves férfit. A két gyanúsított Ópályi belterületén megöléssel fenyegetett egy helybeli párt, állítólagos tartozásuk követelése során. A sértettek tagadták, hogy tartoznának nekik, ezért közölték, hogy nem fizetnek. Az egyik gyanúsított erre erőszakkal elvette a náluk lévő pénzt, társa pedig egy bottal megpróbálta megütni az akkor már menekülő sértetteket. A bűncselekmény során senki nem sérült meg. A rendőrség kezdeményezte a két gyanúsított előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.