Trükkös megoldás egy mándoki irodában

Csempészcigi a házfalban

Több mint tízmillió forint értékű csempészett cigarettára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy lakóház irodahelyiségének falában a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Mándokon.

2012.04.23 09:22MTI

Kupecz József, a szervezet észak-alföldi regionális főigazgatóságának sajtóreferense elmondta: a pénzügyőrök olyan információhoz jutottak, hogy a lakás tulajdonosa nagy mennyiségű, csempészetből származó cigarettát tárol otthon. A helyszínen aztán 15 ezer doboz, magyar adójegy nélküli cigarettát találtak.
   
Az iroda hátsó falában kialakított rejtekhelyre a garázsból, egy szerszámokkal teleaggatott álfal elmozdításával lehetett bejutni - ismertette a sajtóreferens.
   
A tízmillió forintnál nagyobb értékű dohányárut lefoglalták, az ingatlan tulajdonosa ellen pedig jövedéki eljárást indítottak. Az elkövető több mint 13 millió forint bírságra számíthat - tette hozzá Kupecz József.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.