Két haragosával végzett

Sörétessel lőtte agyon vendégeit a győri presszós

Egy presszó tulajdonosa lőtte le két haragosát, vasárnap, Győr belvárosában.

2012.04.22 12:55HavariaPress

Egy Győr belvárosában lévő presszó tulajdonosa szombat este kitett egy nagyobb társaságot, hajnalban a vendéglátóhelyről. Vasárnap délelőtt a baráti társaság két tagja, akik előző este nem voltak ott, visszamentek a presszó tulajdonosához, hogy számon kérjék tőle, miért tette ki barátaikat. A tulajdonos a vita során a két 30 év körüli férfit sörétes fegyverrel lelőtte, majd értesítette a rendőrséget tettéről. A mentősök egy órán át küzdöttek a két férfi életéért, de már nem tudták megmenteni őket, mindketten a helyszínen életüket vesztették. A rendőrség a presszó tulajdonost előállította. A helyszínelés még folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.