Fémkeres(ked)és

Többmilliós kár: szétlopták a transzformátorokat

Ha elbírták, elvitték, ha nem, akkor kibelezték a DÉMÁSZ transzformátorait egy éjszaka alatt.

2012.04.21 09:08ma.hu

A DÉMÁSZ Zrt. bajai képviselőjének feljelentése alapján a kiskőrösi rendőrök keresik azt a tolvajt, aki péntek reggelre a Tabdi, Dinnyés dűlőben felállított transzformátort ellopta, melynek az értéke 1.500.000 Forint.

Ugyanezen az éjjel az Izsák, Kiskőrösi utcában lévő bekerített almáskertből valamint a Páhi, Sárfehér Tsz. területén felállított hálózati transzformátorokat is leszerelte valaki, majd az azokban levő hűtőolajat és réz alkatrészeket ellopta. Ezekben az esetekben a kár 1-1 millió Forint - tájékoztatta a ma.hu-t Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.