Nem kapott munkát

Életveszélyben a baltával fejbe vágott asszony

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt az idős asszonyt, akit egy ismerőse többször fejbe vágott baltával, vasárnap délután, nyíregyházi lakásán.

2012.04.17 13:48HavariaPress

Egy tiszavasvári férfi kereste fel idős nő ismerőség, vasárnap késő délután, nyíregyházi lakásán, hogy munkát kérjen tőle. Az asszony beengedte a férfit, majd a beszélgetés közben közölte vele, hogy most nem tud neki munkát adni, erre a férfi többször fejbe vágta a nőt egy baltával. A támadás során a 68 éves asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett. A rendőrség néhány óra alatt elfogta a férfit, akit őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az ügyben emberölés kísérlete miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.