Újbudán kapták el

Végre elfogták a két éve bujkáló bűnözőt

Két éve bujkált az a többszörösen körözött férfi, akit szerdán egy fővárosi, újbudai lakásban fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai.

2012.04.14 12:54MTI

A police.hu közlése szerint a 40 éves M. Attila ellen - elfogásakor - 4 körözés volt érvényben: a XV. kerületi rendőrkapitányság sikkasztás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte, miközben a Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja további három elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, mivel a korábban zaklatás, csalás, illetve zsarolás miatt jogerősen kiszabott, összességében csaknem négy és fél éves szabadságvesztésének letöltését nem kezdte meg.

A férfi ellen a további eljárást a körözést kibocsátó szervek folytatják le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.