Italozott, eltévedt

A torony, meg a fények: beszédült az országba a román férfi

Késő este egy berekböszörményi polgárőr lett figyelmes egy idegen személyre a művelődési ház környékén. Az éber polgárőr értesítette a rendőröket, akik az ismeretlen férfit intézkedés alá vonták.

2012.03.19 13:55ma.hu

A vélhetően román állampolgárságú személy, személyazonosításra alkalmas okmányt nem tudott mutatni, jogszerű magyarországi tartózkodását semmilyen okmánnyal nem tudta igazolni, ezért előállításra került a Biharkeresztes Határrendészeti Kirendeltségre.

A férfi meghallgatásakor elmondta, hogy Cheresig faluban dolgozott és munka után italozott, majd hazafelé indult, de eltévesztette az irányt és Magyarországon találta magát. Azt, hogy a határt pontosan hol lépte át nem tudta megmondani, csak arra emlékezett, hogy egy nagy tornyot és fényeket látott. A 31 éves férfi azonosítását követően átadásra került a Román Határrendészeti szerv képviselőjének az ügy további lefolytatása végett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.