Kábítószer-árusítással egészítette ki a nyugdíját

Hetvenéves drogdílert fogtak Baján

Két kilogramm amfetamint találtak a rendőrök egy 70 éves baja férfi lakásán. A drogot a fia hordta haza Hollandiából, idehaza a nyugdíjas férfi árulta a drogot.

2012.03.13 16:33havariaPress

A nyomozók egy drogfutár elfogása révén jutottak el a 70 éves bajai férfihoz. A futárt az M1-esen állították meg ellenőrzésre a rendőrök. 600 gramm amfetamint találtak a tatabányai férfinál, aki elmondta, hogy Baján, egy nyugdíjastól vette a drogot. A nyomozók futár elfogása után rajtaütöttek a bajai férfin. Az elfogásakor megtartott házkutatás során, a hűtőszekrényből került elő 2 kilogramm amfetamin. Kiderült, hogy a nyugdíját drogárusításból kiegészítő férfi Hollandiában élő fia szállította a kábítószert. A nyugdíjas férfit őrizetbe vették, fia ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.