Egy ember meghalt, hárman megsérültek

Eloltották a gyilkos lángokat Pomázon

Pomázi, szentendrei és fővárosi tűzoltók együtt fékezték meg azt a tüzet, amely egy pomázi családi ház alsó szintjén kedden kora délután keletkezett.

2012.03.06 17:09MTI

A tűzben egy ember meghalt, többen füstmérgezést szenvedtek, illetve megsérültek - közölte Szabó János, a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese az MTI-vel.
   
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője korábban arról tájékoztatott, hogy a tűzoltók oltás közben egy 82 éves nő holttestére bukkantak, 83 éves férjét és 58 éves fiát füstmérgezéssel szállították kórházba.
   
Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint az oltási és mentési munkák közben egy tűzoltó is égési sérüléseket szenvedett, őt az orvosi ügyeletre szállították.
   
Az eset körülményeit szakértők bevonásával, közigazgatási eljárásban a szentendrei rendőrkapitányság bűnügyi osztálya vizsgálja - tette hozzá a PMRFK szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.