Egy tűzoltó is megsérült az oltás során

Meghalt egy ember a pomázi lakástűzben

Egy ember meghalt, három másik - közöttük egy tűzoltó - megsérült abban a tűzben, amely egy pomázi családi ház alsó szintjén keletkezett kedden.

2012.03.06 15:29MTI

Loch Erika, a Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a 70 négyzetméter alapterületű ingatlan alsó szintje teljesen kiégett. A ház oltása közben a tűzoltók egy holttestre bukkantak; az elhunyt kilétéről egyelőre nincs információ.
   
A tűzoltásban segédkező civilek közül ketten megsérültek, egyikük - az első jelentés szerint - füstmérgezést szenvedett, egy pomázi tűzoltó is könnyebben megsérült - tette hozzá a szóvivő.
   
A lángok tovaterjedését a pomázi önkéntes tűzoltók szentendrei és fővárosi egységek segítségével igyekeznek megakadályozni - közölte Loch Erika.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.