Brutálisan bántalmazta

Ütött, majd megerőszakolta: 8 és fél évet kapott a nőverő alkoholista

Jogerősen nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a füzesgyarmati férfit, aki brutálisan bántalmazta élettársát és volt feleségét.

2012.03.06 11:40MTI

A jelenleg 31 esztendős, négy gyermekéről nem gondoskodó, alkoholfüggő Farkas Sándor 2010 elejétől külön élt feleségétől, és élettársi kapcsolatot létesített egy másik nővel. A nyolc általános osztályt végzett férfi 2010. április 19-től egy héten át, naponta bántalmazta élettársát.

A vádlott módszeresen verte a sértettet, a hét második felében a bántalmazás - amelybe egy ismeretlen személy is bekapcsolódott - már szinte egész nap tartott.

A nő sok súlyos sérülést szenvedett, az egyik közvetlen életveszélyes állapotot okozott. A sértett életét a többszöri orvosi beavatkozás mentette meg. A bántalmazás után a férfi szinte minden nap közösülni akart élettársával, aki ez ellen tiltakozott, ezért a vádlott megerőszakolta.

Május 1-jén a vádlotthoz ellátogatott volt felesége, abban a házban találkoztak, amelynek egyik szobájában az összevert nő feküdt. A korábbi házastársak előbb veszekedtek, majd kibékültek, és megegyeztek abban, újra együtt fognak élni.

A vádlott feleségével közösülni és fajtalankodni akart, az asszony azonban erre nem volt hajlandó, ezért a férfi őt is megütötte. A vádlott ezt követően magához szólította élettársát, akit újból megerőszakolt.

Ezután a vádlott az élettársát kizavarta a helyiségből, és feleségét szólította fel, hogy feküdjön mellé, aki félelmében engedett a követelésnek, és az éjszakát egy ágyban töltötte volt férjével. Másnap a vádlott ismét közösülni akart volt feleségével, aki ellenállt, a férfi ezért újból megverte. Farkas Sándor ezt követően fajtalankodásra kényszerítette élettársát, volt házastársa ekkor tudott megszökni. Az asszony értesítette a rendőröket. A táblabíróság társtettesként, folytatólagosan elkövetett életveszélyt okozó testi sértés, folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés bűntettében és más bűncselekményekben mondta ki bűnösnek a vádlottat, akit jogerősen nyolc év hat hónap börtönbüntetéssel sújtott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.