A körzeti megbízott törte be a ház ajtaját

Rejtély Győrszentivánon: holttest az ágyban és a kútban

Holtan találtak ágyában egy 80 éves asszonyt egy győrszentiváni családi házban a rendőrök, a ház udvarának kútjában pedig egy másik holttestre bukkantak.

2012.03.02 14:15MTI

Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: bejelentés érkezett csütörtökön, hogy Győrszentivánon egy idős asszonyt a szomszédok több mint egy hete nem láttak. A körzeti megbízott betörte a ház ajtaját, a 80 éves asszonyt holtan találta ágyában. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta.
   
A helyszíni szemlén a családi ház udvarán lévő kútban egy másik holttestet is találtak. Feltehetőleg több hónapja volt a kútban, azonosítani nem lehetett. A halál okának megállapítására hatósági boncolást rendeltek el - ismertette az alezredes.
   
Az eddig adatok szerint a 80 éves asszony 50 éves lányával élt. Mindketten pszichiátriai kezelés alatt álltak. Az 50 éves nő eltűnéséről bejelentés nem érkezett. A halálesetek körülményeit közigazgatási eljárásban vizsgálja a rendőrség - tette hozzá Kocsis Tünde.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.