Boltok és hétvégi házak

Sorozatbetörőket fogtak el Móron

Elfogták a rendőrök azt a bandát, melynek tíznél több betörést követtek el Móron és környékén. A trió - két férfi és egy nő - jellemzően boltokba és hétvégi házakba tört be.

2012.03.02 11:10HavariaPress

A múlt év végétől szaporodtak meg a betörések a Fejér megyei városban és környékén. Több boltot és hétvégi házat fosztottak ki a városban, a szomszédos Bodajkon, Bakonycsernyén és Fehérvárcsurgón.

A móri nyomozók a kezdetektől sejtették, hogy egy banda áll a betöréssorozat hátterében, a nyomok alapján. A rendőröket a legutóbbi, hétfőn Bakonycsernyén történt bolti betörés vezette végül el a tettesekhez.

A nyomozók megtudták, hogy a betörésből származó áruk Móron, egy Hunyadi utcai házban vannak. A rajtaütéskor elfogták a házban élő 28 éves perkátai férfit és 23 éves húgát. A házkutatás még tartott, mikor megjelent az ügy harmadik gyanúsítottja, a fiatal nő 30 éves barátja a háznál.

A nyomozók eddig tíznél több betöréses lopást tártak fel, melyet a trió követett el, de várhatóan bővül még a terhükre róható bűncselekmények sora. A rendőrök a két férfit őrizetbe vették, a fiatal nő, mivel kisgyermeke van, szabadlábon védekezhet. A két férfi esetében kezdeményezték az előzetes letartóztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.