Robbantással fenyegetett

Bombariadó Pécsett - kiürítették a belvárost

Ismeretlen telefonáló értesítette a rendőrséget, csütörtök délelőtt, hogy bomba fog robbanni a Pécsi Ítélőtáblán, a bíróságokon, valamint több közhivatalban, köztük a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) épületében is.

2012.03.01 12:08HavariaPress

Ismeretlen telefonált a rendőrségre, csütörtök délelőtt, hogy bomba fog robbanni a Pécsi Ítélőtáblán, a bíróságokon és több közhivatalban, közöttük a NAV-nál is. A telefonáló azt követelte, hogy bocsássanak szabadon több embert, ellenkező esetben délután 1 órakor robbant.

A rendőrség azonnal kiürítette az épületeket, és megkezdték az átvizsgálást. A bombariadó miatt több tárgyalás is elmarad, így az egyetem egykori gazdasági igazgatójának előzetes letartóztatásának meghosszabbításáról döntő tárgyalás is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.