Szörnyű tragédia Dunakeszi-alsónál

Átment volna a síneken: halálra gázolta a vonat a nőt

A helyszínen életét vesztette az a nő, akit hétfő reggel gázolt el a Moravia EuroCity vonat, Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között.

2012.02.27 09:30havariaPress

A nyílt pályán akart átkelni az a 32 éves dunakeszi nő, akit elgázolt a a Budapestről Ostravába közlekedő Moravia EuroCity vonat, hétfő reggel, 8 óra körül. A nő a helyszínen életét vesztette. A rendőrségi helyszínelés idejére az érintett szakaszon váltakozó irányban haladhat a vasúti forgalom, ezért a Budapest-Nyugati-Vác-Szob vonalon 15-20 perces késésre kell számítaniuk az erre utazóknak. A gázoló vonat körülbelül 120 perces késéssel indulhat tovább.
   

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.