Bilincsben, rácsok mögött

9 elfogatóparanccsal csípték fülön a bujkáló rablót

Hónapokkal ezelőtti lopás elkövetőjét juttatták rács mögé a XI. kerületi nyomozók - a férfi ellen elfogásakor 9 elfogatóparancs volt érvényben.

2012.02.26 12:26ma.hu

Egy újbudai étkezde székére akasztott, személyes iratokat, pénztárcát, bankkártyát tartalmazó táskát lopott el 2011. október 3-án kora délután, majd a lopott bankkártyával nem sokkal később egy fővárosi ATM-ből készpénzt vett fel - írja közleményében a rendőrség, hozzátéve: a nyomozók beazonosították a tettest, R. Zsolt ellen a már meglévő 8, elsősorban vagyon elleni bűncselekmények elkövetése, valamint jogerősen kiszabott szabadságvesztések letöltésének meg nem kezdése miatt korábban kiadott körözése mellé lopás vétsége, illetve jogosulatlanul használt készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátottak ki elfogatóparancsot.

Mint kiderült: a keresett férfi egy újpesti lakásban húzta meg magát. A körözött férfit a lépcsőház liftjéből kilépve fogták el néhány nappal ezelőtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.