16 éves az áldozat

Négyen mentek diákot verni a jászalsószentgyörgyi iskolába

Négy férfi bántalmazott egy diákot a jászalsószentgyörgyi iskolában, a 16 éves fiú nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

2012.02.14 13:09MTI

Az elkövetők hétfőn kora délután mentek be az oktatási intézménybe, és miután az épületben megtalálták a fiatalt, nekiestek, ütötték-verték, majd távoztak - mondta Veres Éva, a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A négy jászladányi lakost a rendőrség nem sokkal később elfogta és előállította. Az első adatok alapján feltételezhető, hogy egy korábbi nézeteltérés állhat a verekedés a hátterében.

A Jászberényi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság bűntette miatt indított nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.