Összefüggést és elkövetőket keres a rendőrség

Nagy verés Hahóton - Porrá égett a pince is

Ketten támadtak meg a Zala megyei Hahóton vasárnap este egy férfit, akinek hegyi pincéje is leégett; a rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz.

2012.01.02 15:29ma.hu

Súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Nagykanizsai Rendőrkapitányság, mert a gyanú szerint 2012. január 1-jén este a hahóti Júlián-hegyen lévő pincéje közelében megtámadtak egy férfit, őt gázspray-vel lefújták, majd több ízben megütötték. 

A bántalmazást követően a sértett a pincéjéhez sietett, melynek ajtaját felfeszítve találta, belseje pedig lángokban állt. Ezt követően tett bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, melynek munkatársai azonnal riasztották a tűzoltókat, akik a helyszínre érve megkezdték a tűz oltását, de a pince leégett.

A negyvenes éveiben járó, szemmel láthatóan sérült férfihoz a rendőrök mentőt hívtak, akik a Kanizsai Dorottya Kórházba szállították, ahol kiderült, hogy bántalmazásából eredően nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.