A szomszédot is elverte

Négy évet kapott a saját fiát verő férfit

Jogerősen négy év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a kunpeszéri férfit, aki egy szóváltást követően bántalmazta saját fiát és a gyerek segítségére siető szomszédját.

2012.01.10 11:25MTI

A 47 éves, nyolc általánost végzett, büntetett előéletű Strasszer Ferenc korábbi élettársa kunpeszéri otthonában kapával vágta fejbe fiát, majd a férfi az őt megfékezni próbáló szomszédját is nagy erővel fejbe csapta.

A szomszéd sérülései három hónap alatt gyógyultak be, szakértői vélemények alapján a fejére mért ütés közvetlen életveszélyes állapotot is okozhatott volna. A fiú nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de a bíróság szerint nem a vádlotton múlt, hogy nem tört be a koponyacsontja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.