Kigyulladt egy raktárépület Szegeden

Képpel: átizzottak az épület gerendái - nem lehet menteni az égő raktárból

Kigyulladt egy kétszintes raktárépület vasárnap este a szegedi Veresács utcában.

Nézze meg a szörnyű képeket - fotók: MTI >>> képgaléria

2011.12.25 21:05MTI

Az épületben, amelynek felső szintjét feltehetően bútorok tárolására, illetve lakásnak is használták, valószínűleg nem tartózkodott senki, és személyi sérülés sem történt - mondta Tátrai János, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A 2-es kiemelt fokozatú tűzhöz a tűzoltók három fecskendőautóval és egy vízszállítóval vonultak ki, és több vízsugárral próbálják megfékezni az épület emeletén és a tetőszerkezetén felcsapó lángokat. A háztetőszerkezete teljes terjedelmében ég, és a gerendák is átizzottak, így a tűzoltók biztonsági okokból egyelőre nem tudtak bemenni az épületbe - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.

Katt a képre! - Fotók és képgaléria: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.