Nem sült el

Gázpisztolyt szegezett a vendég fejéhez a részeg a kocsmában

Gázpisztolyt szegezett egy közelében beszélgető vendég fejéhez egy ittas férfi egy jászberényi kocsmában - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

2011.12.13 16:09MTI

Az 58 éves helybeli férfi az addig elfogyasztott alkoholtól felbátorodva az egyik ott tartózkodó férfinak megmutatta, hogy két gázpisztolyt is tart magánál, majd az egyik fegyvert váratlanul a pultossal beszélgető 44 éves férfi fejéhez tartotta - tájékoztatott Szabó Zita.

Lövést nem adott le, és sérülést sem okozott a férfi, a rendőrök azonban előállították, és lefoglalták a nála lévő fegyvereket.

Az ügyben garázdaság megalapozott gyanújával indult eljárás, és a rendőrség vizsgálja azt is, hogy a férfinak volt-e a pisztolyok tartására jogosító engedélye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.