A talajon csattant a férfi koponyája

Kártérítés helyett pofon - Lélegeztetőgépen az éttermi törzsvendég

Szabadlábon védekezhet az a 42 éves vácrátóti férfi, aki 2011. december 10-én délután Veszprém egyik hipermarketében szóváltásba keveredett az ottani étterem állandó vendégével, majd a vita hevében őt egy alkalommal arcon ütötte.

2011.12.12 16:15ma.hu

A konfliktust egy, az ételek tárolására alkalmas üvegpult okozta, amely mögül az ittas állapotban lévő elkövető salátát akart kivenni ebédjéhez, a pult tolóajtaja azonban a földre esett és összetört. Mivel a férfi - többszöri felszólítás ellenére - az okozott kár rendezése nélkül akart távozni, az említett vendég utána igyekezett és a kár megtérítést kérte.

Ekkor érte a váratlan ütés, amely hatására a 49 éves B.A. az áruház bejárata előtt a földre zuhant. Az esés következtében a férfi koponyája a talajhoz csapódott, súlyos, életveszélyes sérülésekkel jelenleg is kórházban ápolják. Állapota a kihallgatását nem teszi lehetővé.

Az esetet követően a tettes a helyszínről távozott, később azonban önként jelentkezett a rendőrségen. Ellene életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság folytat eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.