Külföldre menekült a fegyházbüntetés elől

Thaiföldön bujkált a magyar bűnöző

Thaiföldön elfogtak egy 31 éves győri férfit, aki külföldre menekült, miután a bíróság négy és fél év fegyházbüntetésre ítélte.

2011.11.28 14:11MTI

Ezt közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) hétfőn, hozzátéve: a férfi kiadatási őrizetben van.
   
Az NNI tájékoztatása szerint V. Péter ellen kábítószerrel való visszaélés bűntette és garázdaság miatt szabtak ki négy év hat hónap fegyházbüntetést, de a férfi a büntetés letöltését nem kezdte meg, hanem külföldre szökött.
   
A győri férfit a thai hatóságok Koh Samui szigetén fogták el, és a magyar hatóságoknak történő átadás érdekében a szükséges intézkedéseket megtették - írták a közleményben, hozzáfűzve, "ez az eset is megerősíti azt a tényt, hogy napjainkban a bűnüldözés nem ismer határokat".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.