Kutyaütők

Szörnyű képek: ellopták a lefoglalt csivavákat

50-60 csivavát loptak el ismeretlenek arról a helvéciai ingatlanról, ahol egy tenyésztelepet számoltak fel a napokban a rendőrök.

BORZALMAS KÉPEK - KATTINTSON! képgaléria

2011.11.17 14:05HavariaPress

A szörnyű körülmények között tartott ebeket helybenhagyólag foglalta le a rendőrség, a tolvajok az otthagyott kutyák közül vittek el több mint ötvenet - értesült a HavariaPress.

A lefoglalt csivavák eltűnését csütörtökön jelentették a rendőrségen. A helvéciai családi ház udvarán közel 400 kistestű kutyát foglaltak le a napokban a rendőrök.

A tenyésztelepen talált állatok közül 30 olyan leromlott állapotban volt, hogy azonnal állatorvoshoz kellett azokat szállítani.

A hatósági állatorvos megállapította, hogy a kutyák tartási körülményeikből adódóan maradandó egészségkárosodásnak vannak kitéve.

Az ügyben állatkínzás miatt indult nyomozás, a kutyák tulajdonosát gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A tenyésztelepen hagyott, lefoglalt csivavák közül 50-60 tűnt el.

A rendőrség a kutyák eltűnésének ügyében is eljárást indított.

Rendőr helyszínel egy helvéciai tanyán, ahol szervezett állatvédelmi akció keretében 350-400 csivavát találtak „borzalmas körülmények között”.(MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.