A bombakereső kutyának esélye sincs?

Bombariadó Debrecenben - "Pontban 11:00-kor felrobban a bíróság!"

A Hajdú-Bihar Megyei Ítélőtábla biztonsági szolgálata bejelentést tett a rendőrségre, miszerint egy ismeretlen férfi telefonon annyit közölt, hogy három bombát helyezett el az épületben.

2011.11.08 09:20ma.hu

A férfi állítása szerint kettőt a mélygarázsban, egyet pedig egyéb helyen rejtett el. A telefonáló hozzáfűzte, hogy a bombákat, a bombakereső kutya nem szagolja ki, s a robbanószerkezetek 11.00 órakor fognak robbanni.

A rendőrség a bejelentést követően nagy erőkkel a helyszínre érkezett, és megkezdték az érintett épület kiürítését, ezt követően a bombakutató járőrök és bombakereső kutya megkezdik a kutatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.