Újabb fiatal sérült meg túrázás közben

Tűzoltóknak sikerült kimenteni a Rám-szakadékban rekedt lányt

Balesetet szenvedett egy lány a Rám-szakadéknál - kézben hozták a tűzoltók.

2011.11.01 19:17MTI

Balesetet szenvedett egy 16-20 év körüli lány a Rám-szakadéknál kedden délután, a sérültet a mentősök tűzoltók segítségével gyalogosan hozzák le - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese.

Az első információk szerint a lány valószínűleg túrázott a Dobogókő és Dömös közötti közkedvelt kirándulóhelyen, amikor - eddig ismeretlen körülmények között - megcsúszott, majd lezuhant, s végtagsérülést szenvedett. Mivel a baleset helyszíne csak gyalogosan közelíthető meg, a mentősök az esztergomi tűzoltók segítségét kérték. Az eszméleténél lévő fiatalt kézben hozzák le a meredek partról, hogy mielőbb kórházba szállíthassák - mondta el Szabó János.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.