Pozitív értéket mutatott az alkoholszonda

Frontális karambol: többször megpördült tengelye körül a vétkes

Egy szombathelyi lakos gépkocsijával a 8-as számú főúton közlekedett Csákánydoroszló felől Körmend irányába, amikor tisztázatlan okból kifolyólag elvesztette uralmát járműve felett.

2011.10.27 10:46ma.hu

Letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, ahol a szalagkorlátnak csapódott, majd a gépjármű tengelye körül többször megpördülve átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és nekiütközött a vele szembe közlekedő román állampolgár által vezetett járműnek.

A szombathelyi férfivel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállításra került mintavétel céljából. Vezetői engedélye elvételre került, ellene eljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.