Visszatérhettek a lakók - a hatóságok némák

Titok lengi körül a miskolci panelházat

Visszatérhettek az otthonukba azok a miskolciak, akiket pénteken kora délelőtt költöztettek ki egy tízemeletes panelházból az avasi lakótelepen. Továbbra sem tudni, pontosan miért volt szükség a kiköltöztetésre, a hatóságok az ügyben egyelőre nem nyilatkoztak.

2011.10.21 15:08MTI

A Klapka utca 30. szám alatti tízemeletes panelépület egyik lépcsőházának a lakásaiból költöztették ki egy időre az ott lakókat. A szolgáltató Tigáz elzárta a gázt az épületrészben, a rendőrség pedig az egész tömböt kordonnal körbezárta, a forgalmat ugyanakkor nem állították le a környéken.
   
Pfliegler Péter, Miskolc alpolgármestere a helyszínen délelőtt újságíróknak annyit mondott, hogy műszaki problémáról van szó, pontosan azonban nem közölte, mi történt. A helyszínen tűzoltók, rendőrök, tűzszerészek, mentők, valamint a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai is megjelentek.
   
A kiköltöztetett lakók egy része kora délutánig az épület előtt várakozott - számukra a hideg miatt egy autóbuszt rendeltek a helyszínre -, és azt találgatták, mi történhetett. A lakók mostanra visszatérhettek az otthonukba.
   
A hatóságok egyelőre nem közölték, miért volt szükség a kiköltöztetésre.

Fotó: MTI

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.