A rendőrség őrizetbe vette

Thaiföldön csípték el a magyar drogdílert

A bangkoki hatóságok közölték: őrizetbe vett a thaiföldi rendőrség egy magyar állampolgárt, aki ellen a magyar rendőrség marihuána eladása és egyéb bűncselekmények elkövetése miatt körözést adott ki.

2011.09.30 17:05MTI

A thaiföldi bevándorlási rendőrség szerint a 42 éves S. L. Z.-t a magyar rendőrség két kilogramm marihuána eladása és nyolc egyéb bűncselekményben történő részvétele miatt körözte.
   
A magyar férfi 2007-ben érkezett Thaiföldre és Samui üdülőszigeten élt, mielőtt csütörtökön őrizetbe vették a déli Satun tartományban. A férfi éppen a szomszédos Malajziába készült átutazni, amikor kattant a kezén a bilincs.
   
Egy rendőr tábornok elmondta, hogy S. L. Z. hamis névre kiállított útlevéllel utazott, az Interpol pedig sürgősséggel kérte tagországainak rendőrségeit a férfi őrizetbe vételére. Az illetőt kiutasítják Thaiföldről - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.