Egy egyéves gyermek is megsérült

Hátulról csapódott a felborult utánfutóba vágódó autóba

Öt ember sérült meg egy közlekedési balesetben az M5-ös autópályán Balástya és Kistelek között az éjszaka.

2011.09.17 08:11ma.hu

Egy spanyol állampolgár által vezetett Toyota Szeged felől Budapest felé haladt, amikor a jármű vezetője eddig tisztázatlan okok miatt elveszítette az uralmát a gépkocsi felett, és az általa vontatott utánfutó felborult.

Ezt látva egy mögötte haladó Audi fékezett, azonban ekkor egy harmadik autó, egy Volkswagen hátulról beléjük rohant. A balesetben az utóbbi jármű vezetője súlyosan, míg két utasa könnyebben sérült meg. A mentők az Audiból egy nőt és egyéves gyermekét vitték kórházba könnyű sérülésekkel. A sérültek valamennyien montenegrói állampolgárok, egy család tagjai.

A baleset körülményeit a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balástya Autópálya Alosztály vizsgálja. A helyszíni szemle ideje alatt az érintett szakaszon teljes útlezárás volt, a rendőrség a forgalmat elterelte. A korlátozás a hajnali órákban megszűnt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.