Átment aranyért, míg családja békésen aludt

Kirabolta a falunapon szórakozó szomszédját egy tömörkényi férfi

Betöréses lopás miatt indított büntetőeljárást a csongrádi rendőrség egy tömörkényi férfi ellen, aki kirámolta a szomszédját, amíg ő a helyi falunapon szórakozott.

2011.09.11 11:33ma.hu

A 31 éves tömörkényi férfi szombaton este találkozott szomszédjával a helyi falunapon, majd hazakísérte családját. Miután azok elaludtak, átment a szomszédba, betörte az ablakot, bemászott a lakásba és összepakolta az ott lévő arany ékszereket.
 
A betörésről a szomszéd értesítette a Csongrádi Rendőrkapitányságot, miután hazaérkezett. A helyszíni szemle során a rendőrök olyan nyomokat találtak, ami a szomszédba vezetett, ezért felébresztették az akkor már alvó családot.

Mivel a cipőnyomok is megegyeztek a családfő lábbelijével, ezért a csongrádi nyomozók házkutatást tartottak a lakásban. Ennek során meg is találták a lopott ékszert.

A rendőrök a férfit ezután előállították. A bizonyítékokat látva beismerő vallomást tett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.