Csúnya vircsaft

Összetörték egymás fejét az utcán

Két ember súlyos fejsérüléseket szenvedett egy szombathelyi utcai verekedés során.

2011.09.07 11:40ma.hu

A sérültek egymás fejét verték szét baltával, illetve ököllel. A rendőrség két embert vett őrizetbe az eset kapcsán - értesült a HavariaPress.

Kedden délután alakult ki veszekedés két társaság között a vasi megyeszékhely Kodály Zoltán utcájában. A szóváltást követően kialakult verekedésben egy ember baltával támadt a másik társaság egyik tagjára: többször fejbe verte a szerszámmal a másikat, aki több ökölcsapással válaszolt.

A verekedés helyszínéről két súlyos sérültet szállítottak kórházba a mentők: egyikük koponyatörést, a másik többszörös arccsont-törést szenvedett. A rendőrök két személyt vettek őrizetbe, több embert tanúként hallgattak meg az eset kapcsán.

Az ügyben csoportos garázdaság és súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.